Комплект ходовой части, пружины

Виробник
EIBACH (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
E10250190122
Вид допуску
із укладанням спілки працівників технічного нагляду (TUV)
Ходова частина
для автомобілів без електронного регулювання амортизатора
для автомобілів без коробки AMG
Оснащення / обладнання
для автомобілів без системи регулювання дорожнього просвіту
Осьове навантаження передньої осі до [кг]
1150
Осьове навантаження задньої осі до [кг]
1200

Застосування

Товар підходить до марок/моделей авто :
- Mercedes: W204
Товарна група:
- Підвіска та рульове управління Пружини та ресори

Про виробника EIBACH

Країна : Німеччина

Eibach - відомий німецький виробник пружин підвіски для автомобілів, мотоциклів і спеціалізованого транспорту. Eibach має виробничі потужності в Європі (Finnentrop, Німеччина), Північній Америці та Азії, а також інженерні та маркетингові департаменти в Австралії, Англії та Південній Африці.

Компанія випускає компоненти підвіски (серед яких: пружини, амортизатори, різні стабілізатори), пружини клапанів та ін. Серед продуктів бренду є і компоненти для екстремального тюнингу. Всі вироби виготовлені за високими стандартами з дотриманням останніх технологічних нововведень. Деякі продуктові лінійки охоплюють виключно запчастини для тюнингу та спортивних автомобілів.

Окремим напрямком у створенні пружин є постійна участь продукції бренду у всесвітньо відомих автомобільних перегонах, серед яких - Formula 1, NASCAR, DTM, WRC, Indy, Cart і ін. Забезпечити участь в подібних змаганнях Eibach дозволила безкомпромісна якість продукції, яку гідно оцінили мільйони клієнтів компанії.

Продукція Eibach відповідає найвищим вимогам якості. Всі стадії розробки, виробництва і продажу товарів відповідають сучасним стандартам управління якістю та стандартам ISO 9001, а також QS 9000.

Сайт: https://eibach.com/

Усі запчастини EIBACH →