Амортизатор масляний, передній, правий

Виробник
RECORD (Франція) Виробництво Франція
Каталоговий номер
104372
Сторона встановлення
Передні
Вид амортизатора
Стійка амортизатора
тиск масла
Спосіб кріплення амортизатора
нижній отвір
верхній стрижень

Застосування

Товар підходить до марок/моделей авто :
- Peugeot: 206
Товарна група:
- Підвіска та рульове управління Амортизатори

Про виробника RECORD

Країна : Франція

Компанія Record France, була заснована в 1957 році. Перший гофрований амортизатор був виготовлений в 1960 році. Головний офіс і завод розташований в Антібі, на південному сході Франції, починаючи з 1976 року.
Завдяки гнучкому і комплексному виробничому процесу, Record France виробляє 4000 амортизаторів в день. Компанія спеціалізується на малому та середньому серійному виробництву.
Кожен компонент амортизаторів Record France виготовляється з високоякісної сировини, і піддається постійному ретельному контролю на кожному етапі виробництва у відповідності з керівними принципами ISO 9001: 2008, сертифіковано всесвітньо визнаною німецькою організацією TÜV.
Контроль якості реалізується на кожному етапі виробничого процесу: від дизайну продукту і компонентів до відправки готової продукції замовнику. Кожен відділ повинен дотримуватися строгих процедур для того, щоб мати тенденцію до оптимальної якості.
100% амортизаторів Record France виробляються у Франції, на заводі, розташованому в місті Антіб. Вся продукція брендована безпосередньо на сталь, про що свідчить логотип "Amortisseur Record Made in France", також зазначається конкретний номер деталі і відповідний код партії. Після цього зовнішні труби проходять необхідні операції. Далі амортизатори збираються, потім фарбуються і упаковуються в коробки з логотипом "Amortisseur Record Made in France".

Сайт: www.record-france.fr

Усі запчастини RECORD →

Аналоги "104372 RECORD":

216  грн  термін 5 дн.
 Невозврат
Артикул:
104372
FEBI BILSTEIN
Виробництво Німеччина Німеччина
Купити Код: 1648862-58
1 716  грн  термін 5 дн.
 Невозврат
Артикул:
2000211
KAMOKA
Виробництво Польща Польща
Купити Код: 510932-58
Сторона встановлення: Передні
Система амортизатора: двотрубний
Вид амортизатора: тиск газу, Амортизаційна стійка