Олива трансміс. TOP TEC ATF 1800 Dexron VI (Каністра 5л)

3 222 грн.
 термін 2 дн.
Виробник
LIQUI MOLY (Німеччина) Виробництво Німеччина
Каталоговий номер
39020
Об'єм [л]
5
Тип контейнера
каністра
Дозвіл виробника
Dexron VI
Рекомендації виробника олії
Aisin Warner AW-1
Довжина [см]
135
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у г. Ровно
    детальніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, детальніше →
  • Гарантія
    обмін / повернення товару протягом 14 днів, детальніше →
Liqui Moly Top Tec ATF 1800 – cпециальная маловязкая жидкость для высокопроизводительных автоматических коробок передач нового поколения, созданная на основе синтетических базовых масел и высококачественного пакета присадок. Наряду с отличной стойкостью к старению и окислению, эта жидкость, благодаря крайне высокому индексу вязкости, гарантирует оптимальную работу АКПП при любых условиях эксплуатации. Масло способно обеспечивать удлиненные интервалы обслуживания. Как применять Необходимо обращать внимание на предписания производителей автомобилей. Оптимально эффективность при использовании в несмешанном виде. Соответствия и допуски GM Dexron VI Ford Mercon LV LIQUI MOLY дополнительно рекомендует данный продукт для транспортных средств, требующих: Aisin Warner AW-1 BMW 83 22 0 142 516 BMW 83 22 2 152 426 BMW M-1375.4 Fiat 9.555550-AV5 Hyundai SP IV Nissan AT-Matic S Fluid Toyota WS VW G 055 005 VW G 055 540 VW G 060 162 Liqui Moly Top Tec ATF 1800 была разработана, в первую очередь, для АКПП типа ZF 6HP19/26/32, которые устанавливаются на разные модели BMW, Jaguar, Land Rover, Porsche и т.д. Кроме того, Top Tec ATF 1800 выполняет требования большого числа других спецификаций, в результате чего, может применятся во многих современных транспортных средствах. Использовать эту жидкость следует в строгом соответствии с рекомендациями изготовителей транспортных средств или агрегатов. СВОЙСТВА высокий индекс вязкости очень высокая тепловая и вязкостная стабильность оптимальная защита от вспенивания лучшие низкотемпературные свойства оптимальная стабильность старения и химическая стойкость минимальный износ отличная антикоррозийная защита универсально применима

Про виробника LIQUI MOLY

Країна : Німеччина Логотип LIQUI MOLY

LIQUI MOLY - це бренд, відомий як водіям, так і серйозним підприємствам. В асортимент компанії входять технічні рідини, присадки для палива і мастил, засоби для тюнінгу - поліролі, напилення, миючі засоби. В асортименті фірми, крім величезного спектру автомобільних моторних і трансмісійних мастил і присадок, є масла для 2 і 4-тактних двигунів мотоциклів, бензопил, газонокосарок, програми по догляду за автомобілем, мотоциклом і навіть велосипедом. Ви можете заливати в автомобіль чудове масло, доглядати за його зовнішнім виглядом (в асортименті, крім всіх видів полиролей, є засоби для догляду за шкірою, хромом, пластиком, тканиною салону, колісними дисками, а також різні очищувачі), герметизувати текти радіатора, прокол колеса або отвір в системі вихлопу. За допомогою продукції фірми ви зможете запустити двигун в сильний мороз, знайти підсмоктування повітря в двигуні, очистити двигун, карбюратор, систему живлення і охолодження, позбутися від настирливого скрипу пластмаси салону, захистити замки і електроніку від вологи.
Історія бренду почалася в невеликому містечку Ульм. Відкриття дисульфіду молібдену, його використання в автомобільній промисловості призвело до створення торгової марки. Дослівно, це рідкий молібден. Технологію і якість продукту моментально оцінили заводчики зі світовим ім'ям, наприклад, BMW.
Сьогодні компанія має одну з найбільш повних програм моторних мастил, що дозволяє задовольнити абсолютно будь-яку потребу. Від мінеральних мастил вищої якості до найсучасніших синтетичних (HighTech-Oel). Охоплені всі діапазони в'язкості, всі цінові класи. Мастила володіють актуальними специфікаціями APIі ACEA, і звичайно ж іменними допусками автомобілебудівників.

Мастильні матеріали цієї компанії використовують у багатьох промислових галузях, вони популярні не тільки в Європі, але і на азіатському ринку. Це сервісні магазини, складальні конвеєри, СТО, підприємства замкнутого циклу і т.д. Мастила і присадки виготовляються виключно на німецькій виробничій базі, там же відбувається фасування продукту. Така стратегія зробила компанію успішною, що доводять численні заохочення і нагороди з боку німецьких споживачів.
В останні роки додалися ще кілька лінійок: повний асортимент клеїв, герметиків і антикорозійних засобів.
Повна програма продуктів сервісу, догляду, ремонту для автомобілів, мотоциклів, моторних човнів, велосипедів і садової техніки зміцнила популярність компанії, що пропонує автохімію за принципом «ВСЕ з одних рук». Для всіх напрямів пропонуються необхідні супутні товари, такі як обладнання, інструменти та інші допоміжні предмети.
Майже всі продукти були розроблені і створені у власній лабораторії компанії в тісній співпраці з автомобілебудівниками.
Мастила фірми LIQUI MOLY визнані і мають допуски найбільших світових автовиробників: Mercedes-Benz, BMW, VW, Porsche, MAN, Volvo і т.д. та класифікуються згідно провідних світових стандартів якості API, ACEA, ILSAC.

Сайт: WWW.LIQUI-MOLY.COM

Усі запчастини LIQUI MOLY →