Запчастини для ремонту двигуна om366

Дизельний двигун OM366 - це "серце" вантажівок та спецтехніки малого тоннажу, а також комерційної автотехніки марки Mercedes Benz. Придбати необхідні деталі для ремонту двигуна OM366 можна в інтернет-магазині «Sancar.com.ua».

Особливості двигуна OM366

Виробництво цих моторів було запущено ще далекого 1984 року. Майже за 40-річну історію вони довели свою витривалість. Механіки, які працюють постійно з такими двигунами, стверджують, що вони здатні служити агрегату до мільйона кілометрів пробігу. Відрізняються OM366 від інших конкурентів простотою конструкції упорскування, високою тягою безнаддувного мотора, низькими обертами та значним об'ємом циліндрів.

Незважаючи на такі позитивні характеристики, двигуни OM366 вимагають від свого господаря взаємної віддачі. Щоб техніка служила, як прогнозують фахівці, десятиліттями необхідно завжди мати в запасі якісний ремкомплект для капітального ремонту двигуна.

Список запчастин для капітального ремонту двигуна

У нашому каталозі ви можете розглянути до придбання запчастини для ремонту мотора OM366:

  • Поршневі кільця. Допомагають утримувати стиснене повітря та паливо всередині циліндра.
  • Поршні двигуна. Служать для передачі енергії від спалювання палива до колінчастого валу.
  • Комплекти шатунних та корінних вкладишів. Вимагають періодичної заміни для мінімізації тертя та зносу у двигуні.
  • Масляні та повітряні фільтри. Це одні з найпопулярніших запчастин для капремонту двигуна, які входять до списку обов'язкової заміни за графіком.
  • Комплекти прокладок головки блоку циліндрів. Запобігають витоку олії та охолоджуючої рідини.
  • Сальники. Забезпечують герметичність і теж нарівні з прокладками ГБЦ запобігають витоку олії.
  • Ремені газорозподільного механізму та генератора. Служать для забезпечення приводу допоміжних систем, зокрема насосів.
  • Комплекти свічок запалювання. Нові комплекти сприяють більш продуктивному згорянню паливної суміші.
  • Вакуумні шланги. Впливають на систему впорскування палива, вентиляції картера і зчеплення. Вони служать для передачі вакууму від насоса або іншого джерела до різних пристроїв та компонентів вантажівки.
  • Напрямні втулки. Забезпечують максимально точний напрямок руху іншого компонента, наприклад, валу, штока або болта, а значить, беруть удар зносу на себе.

Це далеко не весь перелік критично важливих компонентів. Крім життєво важливих деталей для ремонту двигуна OM366, у нашому каталозі можна знайти витратні матеріали. Наприклад, масло трансмісійне теж входить до складової ремкомплекту.

Чому запчастини для ремонту двигуна OM366 краще купувати у нашому інтернет-магазині?

Компанія «Sancar» займається пошуком та постачанням запчастин для великогабаритних транспортних засобів з 2014 року. У нашому асортименті є можливість придбати як оригінальні, так і альтернативні сертифіковані запчастини від виробників із Європейського Союзу, США, Японії, Туреччини та інших держав..

Наш інтернет-магазин автозапчастин обирають і з таких причин:

  • Можемо підібрати товар за VIN-кодом;
  • Здійснюємо доставку в будь-яку точку України відомими транспортними компаніями, у тому числі можливий самовивіз;
  • Працюємо безпосередньо із заводами та дилерами;
  • Маємо можливість привезти товар на замовлення.

Якщо вам потрібні деталі двигуна, запчастини системи вихлопу автомобіля та інші компоненти, компанія Sancar до ваших послуг. Оформляйте замовлення на сайті або зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами, вказаними на сайті.